Wie ben ik?

Mijn naam is Heleen Schuttenbeld en ik ben gediplomeerd orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur. Letterlijk betekent orthomoleculair  ‘de juiste voeding voor de moleculen in onze cellen’, zodat ons lichaam optimaal kan functioneren en gezond blijft. Ik vind het een uitdaging om u te vertellen hoe dat het beste kan.

In 2019 heb ik de opleiding orthomoleculair voedingsadviseur afgerond bij de Ortho Health Foundation. Als pedicure met een drukke praktijk kreeg ik te maken met klanten die veel gezondheidsklachten vertoonden. Daar werd ik door geprikkeld en ik ben me steeds meer in oplossingen hiervoor gaan verdiepen. Die oplossingen vond ik bij de Ortho Health Foundation. Ik heb hier heel veel geleerd over het functioneren van ons lichaam en de rol van voeding daarop. En natuurlijk wat je kan doen om je beter te voelen. Die kennis wil ik graag met u delen!

Naast orthomoleculair voedingsadviseur ben ik ook gediplomeerd pedicure, aangesloten bij Provoet/Procert. Meer informatie kunt u vinden op https://www.pedicurepraktijk-almelo.nl.